Dječji vrtić svetog Franje

Moja Mama

Moja Mama

Majčin dan smo obilježili pjesmom, plesom, pričama i izradom poklončića za najdraže nam mame. Cijeli vrtić odisao je veseljem i našlo se tu mnogo simpatičnih izjava. Na temelju tih izjava sa sigurnošću možemo zaključiti da su mame iz dječjeg vrtića sv. Franje definitivno najbolje mame na svijetu. Razgovarali smo i o našoj nebeskoj majci Mariji koja čuva i nadahnjuje svaku majku.

Naša nebeska majka Marija primjer je savršene žene i majke pa se svakako isplati zagledati u nju u našim nastojanjima da pružimo djeci ono najbolje. Majka Marija će rado biti pomagač i suodgojitelj svakog djeteta i preuzeti  vodstvo  na onom mjestu gdje naše ljudske snage više nisu dovoljne.

Gospe, molimo te da izmoliš obilje blagoslova za svaku majku u  dječjem vrtiću sv. Franje, kao i sve majke svijeta, i da ih obdariš snagom i strpljenjem.
„Marija je jedina koja će zaustaviti vrijeme kada se umorite, ona će jedina smoći snage da shvati vašu grešku, jedina će razumjeti ono što nitko ne razumije, vratit će vašem dostojanstvu sigurnost. Marija je potrebna i, ako još niste stigli, potražite je. Lako ćete je prepoznati. Ona je najljepša i najbolja, ona je sve što niste, a htjeli biste, i sve što jeste, i drago vam je zbog toga“ (Siniša Glavašević)
Slatko srce Marijino, budi naše spasenje!

Leopolda Kadić, odgojiteljica

 

Galerija slika:

  Događanja i najave vrtića - Sve
DJEČJA MUDROST
 
DUHOVNI KUTAK