Dječji vrtić svetog Franje

PROSLAVA DANA VRTIĆA

PROSLAVA DANA VRTIĆA

Nekoliko dana pripremali smo se za proslavu Dana vrtića i svetoga Franje. Uvježbavali smo pjesme te se pobliže upoznavali sa životom svetoga Franje.
29. rujna proslavu smo organizirali u voćnjaku našeg vrtića. Bogu smo zahvalni na lijepom vremenu i mogućnosti da u radosnom zajedništvu proslavimo svetu misu za svu djecu i njihove obitelji i za naš vrtić.
Svetu misu predvodio je o. Nikola Grizelj koji je propovijed prilagodio djeci i poticajnim pitanjima zainteresirao ih i objasnio veliku ulogu naših anđela čuvara, a i trojice arkanđela Mihaela, Gabrijela i Rafaela čiju smo svetkovinu slavili. Djeca su animirala svetu misu pjesmama čije su riječi, riječi samog svetoga Franje. Nakon svete mise uslijedilo je kratko čašćenje i druženje. Djeca su dobila prikladan poklon – eko kutiju, kako bi da poput našeg zaštitnika, bili pažljivi i s poštovanjem i divljenjem se odnosili prema prirodi i svemu stvorenom.  
Zahvalni smo Bogu i svetom Franji da se baš u ovim trenucima stvaraju i njeguju prva prijateljstva i što smo zajednica u kojoj možemo računati jedni na druge.

Marija Antunović, odgojiteljica

 

Galerija slika:

  Događanja i najave vrtića - Sve
DJEČJA MUDROST
 
DUHOVNI KUTAK