Dječji vrtić svetog Franje

Hvala sveti Nikola

Hvala sveti Nikola

Igrokaz odgojiteljica i posjet dragog nam sveca

Naše drage tete, teta Leopolda i teta Ilka, za obje skupine pripremile su i izvele igrokaz "Anđeli se svađaju." Naravno i anđeli i mi shvatili smo da se svađati ne isplati i da je bolje biti u miru i širiti ljubav. Nakon igrokaza uslijedilo je veselje! 
Sv. Nikola je izdvojio vrijeme te 6.12. posjetio i naš vrtić! Imao je on taj dan jako puno posla, malo se zbunio, ali mi smo mu jasno i glasno dali do znanja da je u Vrtiću sv. Franje i da smo i mi dobri. Budući da je star i pomalo umoran sjeo je na stolac i započeo s podjelom darova. On je bio sretan što je u našem vrtiću toliko dobre djece, pa je svakog prozvao i udijelio mu dar. Rijetki su se sramili, većina je odvažno prišla, ali su svi s jednakom radosti prihvatili poklon kao malu nagradu za svoju dobrotu. Zahvalili smo sv. Nikoli, najbolje što znamo, a to je pjesmom.
Dali smo mu obećanje da ćemo biti dobri, pa ga očekujemo i dogodine.
A sveti Nikola je s ljubavlju nastavio posjet našim prijateljima koji su zbog bolesti morali ostati kod kuće. Posjet svetog Nikole njihovu domu bio je prava radost za cijelu obitelj, osobito djecu.
Hvala sveti Nikola!

Marija Antunović, odgojiteljica

 

Galerija slika:

  Događanja i najave vrtića - Sve
DJEČJA MUDROST
 
DUHOVNI KUTAK