Dječji vrtić svetog Franje

Igre s očevima

Igre s očevima

23.3. 2023. još je jedan dan kojeg ćemo se s radošću sjećati. Među djecom je od jutarnjih sati vladalo natjecateljsko raspoloženje. Kako se bližilo 16h uzbuđenje se povećavalo, a djeca su se samoinicijativno krenula razgibavati kako bi na igrama bila što uspješnija. U 16h, dolaskom naših očeva započele su igre.

Na početku smo naš susret predali Gospodinu. To su bile prave natjecateljske igre između timova "Sunce" i "Zvjezdice". Kroz pet igara timovi su osvajali dio po dio puzzli koje su na svojim punktovima na kraju igre morali do kraja posložiti. Igre: utrka tački, utrka u vrećama, prenošenje kocki, povlačenje konopa i dodavanje lopti kroz noge bile su dovoljan poticaj da očevi pronađu dijete u sebi. Ako želite vidjeti borbenost, ustrajnost, brzinu i snalažljivost pogledajte i fotografije. Najglasnija i najponosnija bila su djeca koja su uz sudjelovanje u igrama i navijala i ohrabrivala svoje očeve za još predaniju borbu u natjecanju. Unatoč prednostima koje je tim „Sunce“ ostvario pobjedama kroz igre, tim  „Zvjezdice“ složivši prvi puzzle odnio je  ukupnu pobjedu. Umjesto medalja, očevi su dobili mali znak pažnje od svoje djece.

Bilo je lijepo vidjeti međusobnu podršku, suradnju i veselje. Osmijeh na licima i roditelja i djece je dobar znak, da je ovo druženje bilo jako lijepo popodne provedeno u Vrtiću sv. Franje.

Marija Antunović, odgojiteljica

 

Galerija slika:

  Događanja i najave vrtića - Sve
DJEČJA MUDROST
 
DUHOVNI KUTAK